Viihdy e-kirjojen parissa

Koko kansa lukee -kampanjan ajan 28.6.–30.7.2021 jokainen kirjastokortin omistaja voi vapaasti rentoutua seitsemän e-kirjan parissa. Kampanjan e-kirjat ovat saatavilla eKirjaston Ellibs– ja Biblio-palveluissa ja niiden sovelluksissa kaikille halukkaille ilman varausjonoja. Kampanjakirjoissa on luettavaa koko perheelle:

• Paikka hyvässä perheessä, Helena Streen (Minerva)
• Nuorgamin vettä, Helena Waris (Like)
• Pintaremontti, Miika Nousiainen (Otava)
• ZOO: Virala genier, Ted Forsström ja Kaj Korkea-aho (Förlaget M)
• När sommarvinden leker, Siri Gustafsson (Saga)
• Nelimaan tarinat, Elina Rouhiainen (Minerva)
• Mia ja valkoinen leijona, Prune de Maistre (Minerva)

Laina-ajoistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä! Kampanjan mahdollistaa kirjastojen ja kustantajien yhteistyö.

Kansainvälinen Big Library Read -kampanja tarjoaa englanninkielisen e-kirjan luettavaksi kaikille halukkaille. S.F. Kosan jännityskirja The Quiet Girl on luettavissa eKirjaston Overdrivesta tai sen Libby-sovelluksesta rajoituksetta 28.6.–12.7.2021.

eKirjaston palvelut avautuvat kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Jos PIN-koodia ei ole, sen saa kirjaston asiakaspalvelusta tai tilaamalla sen OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunan ”Unohditko PIN-koodisi?” -linkistä asiakastietoihin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.